Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Wij zijn gesloten t/m 5 april. Bestelde pakketten worden NA deze datum verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
21Jan2023
TOP 10 Valentijnscadeaus voor haar

TOP 10 Valentijnscadeaus voor haar

Door: KadogalerieReacties: 0

TOP 10 Valentijnscadeaus voor haar

Op Valentijnsdag draait het allemaal om het uiten van jouw liefde voor haar. En van alle manieren waarop dat kan, staat het geven van een lief cadeau hoog op de lijst. Extra leuk is het, als je een cadeau kunt geven dat zij echt niet verwacht. Dat is pas een originele manier om jouw liefde te betuigen. Wacht niet langer en laat je inspireren door onze TOP 10 Valentijnscadeaus voor haar!

1 Ontbijtje op bed met een lief schootkussen

schootkussen met houten hartje

Niks is zo fijn als gewekt worden met een heerlijk ontbijtje op bed. Maar dan het liefst wel zonder kruimels en omgevallen verse jus d’orange tussen de lakens. Met een handig schootkussen laat je haar als een prinsesje ontbijten. Kies er eentje uit met een liefdevol thema met hartjes om jouw liefde voor haar nog eens extra te benadrukken.

2 Een doos vol liefde

Cadeaupakket I love Chocolate

Wie zegt dat je haar maar 1 cadeautje mag geven op Valentijnsdag? Een doos voor lieve cadeautjes is toch veel leukerder! En omdat chocola je gelukkig maakt, is het cadeaupakket Liefde voor chocolade het ultieme cadeau om haar te vertellen dat zij jou gelukkig maakt. Kijk op onze pagina Valentijn Pakket voor meer dozen vol liefde.

3 Liefde voor kunst

Cow Parade Cow Ween of Hearts

Een Cow Parade koeienbeeldje is een prachtig cadeau voor iedereen die kunst kan waarderen. Er zijn vele verschillende uitvoeringen in gelimiteerde uitgave, maar met Valentijnsdag geef je haar natuurlijk de Cow Ween of Hearts!

4 Een boekensteun voor al haar romantische verhalen

Boekensteun Romeo en Juliet

Zwijmelt ze graag wel bij een meeslepend liefdesverhaal? Met deze Romeo en Juliet boekensteun kan ze al haar romans mooi bij elkaar houden. Met een mooie boekensteun fleur je iedere boekenkast op

5 De liefste miniatuur huisjes

Rolife Alice's dreamy bedroom

Miniatuur huisjes zijn een echte rage op dit moment. Met deze bouwpakketten voor vrouwen kan ze haar eigen miniatuurwereldje creëren. Alice’s Dreamy Bedroom is wel het meest romantische exemplaar uit de collectie.

6 Hef het glas op de liefde

Wijnfleshouder liefdespaar

Een fles wijn is geen bijster origineel cadeau en wordt daarom meestal niet als Valentijnscadeau gegeven. Maar laat je haar lievelingswijn vergezelt gaan door dit liefdespaar, dan is het natuurlijk een heel ander verhaal. Met onze decoratieve wijnfleshouders krijgt haar lievelingswijn een ereplaatsje.

7 Verwen haar met een verwenpakket

Verwenpakket Bee autiful

Met dit verwenpakket zeg je het zonder woorden: Je bent Bee autiful! Alle producten zijn handgemaakt en bovendien dierproefvrij.

8 Liefde is… samen filmkijken!

Filmpakket Jane

Vandaag mag zij kiezen wat er in de thuisbioscoop gedraaid wordt! Met het filmcadeaupakket Jane hoeven jullie je alleen nog maar op de bank te installeren met een lekker drankje. Films en snacks zijn al geregeld.

9 Nieuwe liefde? Zo leer je elkaar goed kennen!

Spel Openhartig Dating

Is de liefde nog pril is en ken je haar nog niet zo goed? Geef haar dan het spel Openhartig Dating. Met meer dan 100 verrassende vragen kom je op een speelse manier steeds meer over haar te weten. En zij uiteraard ook over jou!

10 Zeg het met koffie!

I love you mok

En als je dan toch dat ontbijtje op bed klaarmaakt, schenk de koffie dan in een I love you mok om het feest compleet te maken.

Dat was onze TOP 10  Valentijnscadeaus voor haar. Uiteraard hebben we ook een TOP 10 Valentijnscadeau voor hem gemaakt. Wil je toch nog even verder shoppen? Kijk dan gauw op onze pagina’s Valentijnscadeau voor haar of Valentijnscadeau voor hem.

Veel liefs & Happy Valentine’s!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Wij zijn gesloten t/m 5 april 2024.

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.