Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Wij zijn gesloten t/m 5 april. Bestelde pakketten worden NA deze datum verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice

Fiets cadeau

De leukste wielren cadeautjes

Zeg je Nederland, dan zeg je fietsland. Fietsen is diepgeworteld in de Nederlandse cultuur en worden beschouwd als een integraal onderdeel van het dagelijks leven. Dat fietsen razend populair is, komt voornamelijk door de goed ontwikkelde fietsinfrastructuur, de relatief korte afstanden in steden en dorpen, en de fietsvriendelijke omgeving. Het is niet voor niets dat je in Nederland meer fietsen dan auto's op straat te zien zijn, aangezien fietsen worden gebruikt voor woon-werkverkeer, boodschappen doen, recreatie en nog veel meer. En dan is een nog een clubje mensen voor wie fietsen is meer alleen een vervoersmiddel; het is een passie, een levensstijl en een bron van avontuur. Dan hebben we het over de echte wielrenners. Deze fietsliefhebbers vormen een hechte club van mensen die dezelfde passie delen. Als je een cadeau wilt geven aan een fervente wielrenner, dan ben je bij Kadogalerie aan het juiste adres. Met bijzonder wielren cadeautjes doe je elke wielrenner een plezier. Of ze nu zelf fietsen of graag voor de buis naar de Tour de France kijken.

Wat is een leuk fiets cadeautje?

Wanneer je op zoek bent naar een leuk fiets cadeautje, denk dan aan een cadeau waarin een grapje verscholen zit, zoals bijvoorbeeld een mooie mok met een fiets als oor. Maar ken je iemand die behalve van fietsen ook van een lekker glaasje wijn houdt? Geef hem of haar dan een mooie wijnfleshouder met een fiets thema. Indien gewenst kunnen wij dit fiets cadeau compleet maken met een heerlijk flesje rood of wit. Met dit originele cadeau tover je een glimlach op het gezicht van iedere fietsliefhebber. Wil je graag een cadeaupakket samenstellen met daarin een fiets cadeau? Neem dan contact met ons op, zodat we samen met jou een geweldig fiets pakket helemaal naar jouw wens kunnen maken.

Laat jouw wielren cadeau bezorgen!

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om een jouw wielren cadeau persoonlijk te overhandigen, laat het dan door ons bezorgen. Als je wilt, kan jouw cadeau feestelijk worden ingepakt en kan een leuk kaartje met jouw persoonlijke boodschap worden bijgevoegd. Ook versturen op een bepaalde datum behoort bij ons tot de opties.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Wij zijn gesloten t/m 5 april 2024.

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €200
Filter op prijs
  • Bekijk meer