Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Wij zijn gesloten t/m 5 april. Bestelde pakketten worden NA deze datum verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice

Voetbal cadeau

Zoek je een leuk voetbal cadeau?

Of je nu voor de mannen of de vrouwen bent, een voetbal cadeau valt altijd wel in de smaak. Jong of oud, tegenwoordig is iedereen wel voetbalfan en Kadogalerie heeft voor al die voetballiefhebbers wel een leuk voetbal cadeau. Een voetbal cadeau voor echte fans? Kijk je hebt dus voetbalfans en je hebt VOETBALFANS. Het verschil zit 'm in de details. Een Voetbal kado voor de golvende voetbalfanaat. Of cadeau voetbal voor de golfliefhebber, tis maar hoe je het bekijkt. Met golfballen-voetbal kun je het bijna niet verkeerd doen. Deze set hoogwaardige golfballen zijn voorzien van een voetbaldesign. Nooit meer zoeken naar je ballen, want deze exemplaren vind je gegarandeerd terug op de Green. Een voetbal mok voor wie er geen genoeg van kan krijgen! Tijdens de rust nog even doorspelen? Dat kan met mok voetbal doel. Met deze grappige mok met schoentjes en bal scoor je zelfs tijdens de rust nog punten. 

Wat geef je een voetbalfan cadeau?

Dit is altijd een lastige vraag. Je denkt al snel aan dure shirtjes of andere merchandise van voetbalclubs. Je kunt veel voordeliger een voetbal cadeautje geven die met het thema voetbal te maken hebben en niet met de voetbalclubs direct. Dit scheelt een slok op een borrel, en het leuke is dat er ontzettend leuke cadeautjes verkrijgbaar zijn. Neem de FC Kluif voetbal cadeaus die als thema de helden van het voetbal uit vroegere tijden hebben gekregen. Een leuke collectie die helden als Maradona maar zeker ook Abe Lenstra belichten. Een prachtige collectie stationary waarmee je elke voetballiefhebber kunt verrassen. Jong en oud zullen smullen van een FC Kluif cadeau. En als ze niet weten wie Abe Lenstra is? Dan zoeken ze dit natuurlijk meteen op of ze vragen een oudere voetballiefhebber ernaar. 

Een verrassingspakket vol kleine voetbal cadeautjes

Wist je dat Kadogalerie de specialist is op het gebied van persoonlijk samengestelde cadeaupakketten voor iedere gelegenheid? Zo hebben wij bijvoorbeeld speciaal voor Abraham een cadeaupakket voetbal vol kleine voetbal cadeautjes gemaakt. Das pas een leuk cadeau voor een voetbalfan die 50 wordt! 

Laat je Cadeau voor voetballiefhebber bezorgen!

Omdat je niet altijd in de gelegenheid bent om een cadeautje persoonlijk te overhandigen heeft Kadogalerie een inpak- en bezorgservice. Wil je iemand eens echt verrassen? Laat dan een cadeau voor voetballiefhebber bezorgen! Wij verpakken je voetbal cadeautje mooi en zorgen ervoor dat het op een door jou opgegeven dag, eventueel met een kaartje met persoonlijke tekst bij de voetbalfan thuis of op het werk wordt afgeleverd. Zo ben je er toch een beetje bij.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Wij zijn gesloten t/m 5 april 2024.

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €50
Filter op prijs