Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
01Mei2023
Woonkamer inspiratie voor het voorjaar!

Woonkamer inspiratie voor het voorjaar!

Door: KadogalerieReacties: 0

Woonkamer inspiratie voor het voorjaar!

Je zou het haast niet zeggen, maar het buitenseizoen is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om ons huis een vrolijke en frisse update te geven! Ben je er klaar voor om je huis te transformeren tot een ware lentetuin? Doe hier dan woonkamer inspiratie voor het voorjaar op!

- Fris de wanden op
Voorzie je wanden van een lichte kleur, zoals pastelgroen, lichtblauw of geel. Dit geeft je huis een heldere, lichte en luchtige uitstraling geven. Wil je niet de hele woonkamer opnieuw schilderen, kies dan voor één accentwand in een sprankelde kleur zoals roze of groen

- Maak ruimte voor lichtere woonaccessoires
Berg je warme plaids, winterse decoraties en accessoires op en vervang deze voor lichtere items. Experimenteer met zachte texturen, door bijvoorbeeld een lichte plaid op de bank te leggen of een vloerkleed met een zacht patroon toe te voegen. Voorzie de sierkussens op de bank van hoezen in een lentethema en vervang je dienblad met kussen voor nieuwe fleurige exemplaren.

Wat is een dienblad met kussen?

De naam zegt het eigenlijk al, dat is een superhandig en stijlvol dienblad met kussen er aan vast voor op schoot of op de bank, wat zorgt dat je alles op een stabiele ondergrond binnen handbereik hebt. Lees voor meer toepassingen de ervaring van een enthousiaste gebruiker.

Laptray

- Kies voor wat speelse accenten
Kies voor accenten met een lentethema, zoals een leuke vlinder mok of fleur die saaie ordners op met fleurige rugetiketten. Het zal je huis een prachtige en frisse uitstraling geven

- Haal het buitenleven naar binnen
Schaf wat mooie nieuwe vazen en potten aan en vul deze met mooie lenteboeketten en groene planten. Dit is hét moment om je eetbare bloemen te zaaien!

- Kies voor naturel
Gebruik zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zoals licht hout, rieten en rotan manden en placemats, schelpen en licht katoen.

- Verander de opstelling van je meubels
Waar we ons in de winter meer naar binnen keren, richten we ons in de lente juist naar buiten. Dus richt je woonkamer in op een manier dat je altijd naar buiten kunt kijken en zorg voor zoveel mogelijk natuurlijk licht.

- Speel met geur
Vul je ruimte met de geur van de lente, door middel van geurkaarsen en geurstokjes.

geurkaars

- Maak het buiten gezellig
Als het weer het toelaat, creëer dan een gezellige zithoek op je balkon of in je tuin. Voeg kussens en plaids toe voor extra comfort.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.