Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Wij zijn gesloten t/m 5 april. Bestelde pakketten worden NA deze datum verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
08Mei2023
Wat geef je iemand die met pensioen gaat?

Wat geef je iemand die met pensioen gaat?

Door: KadogalerieReacties: 0

Wat geef je iemand die met pensioen gaat?

De één werkt het liefst nog wat jaartjes door, de ander telt de dagen af om eindelijk het werkzame leven achter zich te laten en van de zeeën aan vrije tijd te gaan genieten. De één heeft grootse plannen en de ander weet niet hoe de dagen straks te vullen. Hoe je er ook instaat, feit is dat het hoe dan ook een behoorlijke overgang zal zijn. Wij geven graag wat tips om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen met wat bijpassende cadeautips die tijdens het grote pensioenfeest overhandigd mogen worden.

Maak een plan
Ook voor een pensionado is het vervelend om stuurloos en doelloos te zijn. Deze tijd van je leven wordt gezien als een heerlijke tijd, maar wil je er alles uithalen, dan is het handig om een plan te maken. Zeker als je ook nog een partner hebt, is het fijn om van elkaars verwachtingen op de hoogte te zijn en de neuzen in dezelfde richting te hebben Maak een lijst van je doelen, zowel financieel als persoonlijk, en stel prioriteiten. Bepaal hoe je deze mooie tijd wilt doorbrengen en wat je wilt doen om actief te blijven.
Cadeautip: Een prachtig en handig notitieboek op A5-formaat is de perfecte plek om het pensioenplan in te noteren, zeker wanneer je voorin nog een mooie persoonlijke boodschap achterlaat voor de pensionado.

Pensioen cadeau

Maak eindelijk die droomreis!
Al jaren heb je het erover, maar steeds komt het er niet van. Geen tijd, te duur of andere redenen om dit uit te stellen. Het aanbreken van de pensioenleeftijd biedt hierin juist perspectief. Je bent flexibel om buiten het hoogseizoen en dus vaak voordeliger te reizen en bovendien niet meer afhankelijk voor een beperkt aantal vakantiedagen, zodat je zo lang weg kunt blijven als je zelf wilt.
Cadeautip: Een leuke manier om bij te dragen aan deze droomreis is door deze bijpassende Collectebus Pensioenfonds een prominente plek op het pensioenfeest te geven.

Pensioen cadeau

Laat de boel de boel
De tijd van regeltjes is voorbij. Natuurlijk is het heerlijk om gezellig met z’n allen te tafelen, maar als je lekker met z’n tweetjes bent, is er ook niks zo fijn als lekker met het bord op schoot voor de tv. En die afwas,… die komt morgen wel!
Cadeautip: Een stijlvol schootkussen om overal ontspannen te eten, lezen, puzzelen of met de iPad in de weer te zijn. Schootkussens zijn trouwens ook ideaal voor ontbijt op bed en voor op reis.
Schootkussen
Blijf actief
Rust roest, zei mijn oma altijd. En zij kon het weten. Ga (meer) wandelen, fietsen of pak die oude sport weer op. Dit helpt je om zo lang mogelijk mentaal en fysiek gezond te blijven. En dat is toch wat we allemaal willen!
Cadeautip: Golfen is een heerlijk ontspannen manier om actief bezig te zijn. Je wandelt, tilt en draait, waardoor je voldoende beweegt. Je bent lekker buiten en onder de mensen Bovendien vraagt golf ook nog behoorlijk wat concentratievermogen en strategisch inzicht. Met een golf cadeau zit je dus wel goed.


pensioen cadeau

Zorg voor een rijk sociaal leven
Je hebt nu alle tijd voor vriendschappen en gezellige sociale activiteiten. Dat geeft het leven kleur. Sluit je aan bij clubs of verenigingen of overweeg vrijwilligerswerk. Organiseer kookavonden of spelletjesmiddagen.

Cadeautip: Het keukenschort Levensgenieter past iedere Pensionado.

Pensioen cadeau

Neem een hobby!
Ja, ook daar heb je nu alle tijd voor! Misschien had je al leuke hobby’s waar je in het werkende leven nauwelijks aan toekwam of is het juist tijd voor een leuke nieuwe hobby waar je ongestoord uren mee zoet kunt zijn.
Cadeautip: Bouwpakketten voor volwassenen zijn razend populair. En dat is niet voor niks. Het is fijn om ontspannen te knutselen en als beloning voor je werk houd je ook nog eens een prachtig zelfgemaakt kunstwerk over. Houten bouwpakketten en miniatuur huisjes zijn uiteraard ook bijzonder geschikt om samen met de kinderen te maken.

Houten bouwpakket  Miniatuur huisjes

GENIET!

Vergeet gerust alles wat hierboven geschreven is, want het allerbelangrijkst is om te GENIETEN. En dat schrijven we niet voor niets in hoofdletters. Geniet van je vrijheid, geniet van elkaar. Geniet van een goed glas wijn, zomaar op een dinsdagavond. Geniet van dat weekendgevoel, maar dan elke dag. Geniet van niets moet en alles mag. Kortom, geniet met volle teugen van het leven!

Cadeautip: Genieten en wijn, een betere combinatie kunnen wij niet bedenken. Bekijk al onze wijn cadeaus!

Een ander origneel, bijzonder of grappig cadeau pensioen?

Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk al onze Pensioen cadeaus en Pensioenpakketten voor meer inspiratie.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Wij zijn gesloten t/m 5 april 2024.

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.