Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
21Jan2023
TOP 10 Valentijnscadeaus voor hem

TOP 10 Valentijnscadeaus voor hem

Door: KadogalerieReacties: 0

TOP 10 Valentijnscadeaus voor hem

Op 14 februari is het weer zover. De dag van de liefde: Valentijnsdag!  Op deze dag laat jij, net een beetje meer dan anders, hem zien hoeveel je van hem houdt. Dat kun je doen met een lieve kaart of een romantisch dinertje wellicht. Maar het allerliefst is het toch wel om elkaar valentijnscadeaus te geven. Verras jouw lief met een cadeau uit onze TOP 10 Valentijnscadeaus voor hem!

1 Ontbijtje op bed

Schootkussen twijg

Ze zeggen het he, de liefde van de man gaat door de maag… Dus begin de dag vast goed met een heerlijk ontbijtje op bed. En met een schootkussen zorg je er ook nog voor dat het geen knoeiboel wordt in bed. Met dit lieve exemplaar ziet hij gelijk hoeveel hij voor jou betekent.

2 Een Valentijn Pakket

Kun je niet kiezen? Dan geef je toch een Valentijn Pakket! Deze luxe geschenkdozen zijn gevuld met allerlei lieve cadeautjes waarvan zijn hart zeker sneller gaat kloppen. Met bijvoorbeeld dit I Love you pakket komt jouw boodschap zeker over.

3 De liefste koeien ter wereld

Cow Parade koeienbeeldje Heartstanding

En met recht! De keramieke beeldjes zijn gelimiteerde replica’s van de levensgrote glasfiber koeien die door kunstenaars van over de hele wereld worden beschilderd en tentoongesteld. De levensgrote koeien worden na afloop van de tentoonstelling geveild en de opbrengst gaat naar het goede doel. Een Cow Parade koeienbeeldje is een prachtig cadeau voor kunstliefhebbers en verzamelaars. Met Valentijnsdag geef je hem natuurlijk de Heartstanding Cow.  

4 Een schot in de roos voor jouw boekenwurm

Boekensteun pijl

Een boekensteun is niet alleen bijzonder handig, het is ook een blikvanger in zijn boekenkast. Dit stoere exemplaar is een schot in de roos voor al zijn spannende verhalen.

5 Draai de tijd terug!

ROKR Robotime Tijdmachine

Laat jouw geliefde zien dat de tijd die jullie tijd samen al hebben doorgebracht zo over zou willen doen met deze tijdmachine. Dit houten bouwpakket, zal hij eerst zelf in elkaar moeten zetten. Maar dat levert wel een prachtig kunstwerk op.

6 Proost op de liefde

Luxe wijnkist

Houdt hij wel van een goed glas wijn, dan doet een wijn cadeau het altijd goed. Niet alleen een liefhebber, maar ook een connaisseur? Dan weet hij deze luxe wijnkist wel te waarderen. De kist bevat alles wat een beetje sommelier nodig heeft.

7 Verwen hem met een verwenpakket

Verwenpakket

Iedere man laat zich graag verwennen, dus met dit verwenpakket ga je zeker punten scoren. De producten zijn dierproefvrij en met de hand gemaakt.

8 Licht uit, film aan!

Filmpakket Tarzan

Met het filmcadeaupakket Tarzan creëer je in een handomdraai je eigen thuisbioscoop, compleet met de ultieme bioscoop snacks. Dit keer mag hij de film uitzoeken en hoef je alleen maar naast hem op de bank te kruipen.

9 Ook op het werk denkt hij aan jou

USB Muis hartje

Je bent niet 24/7 samen, er moet ook nog gewerkt worden natuurlijk. Met dit lieve muisje moet hij vast ook op het werk vaak aan je denken!

10 Start je dag met een lach

Mok Avocuddle

Niet iedereen is een ochtendmens en eerlijk is eerlijk, zonder koffie zijn wij ook niet echt aanspreekbaar. Maar als je ‘m schenkt in deze grappige Avocuddle mok verdwijnt ieder ochtendhumeur als sneeuw voor de zon.

Dat was onze TOP 10  Valentijnscadeaus voor hem. Uiteraard hebben we ook een TOP 10 Valentijnscadeau voor haar gemaakt. Benieuwd naar onze andere Valentijnscadeaus? Kijk dan gauw op onze pagina’s Valentijnscadeau voor haar of Valentijnscadeau voor hem.

Veel liefs & Happy Valentine’s!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.