Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
01Dec2021
Wat kun je als kerstcadeau vrouw geven

Wat kun je als kerstcadeau vrouw geven

Door: Christina BroesderReacties: 0

Wat zijn leuke kerstcadeaus om aan een vrouw te geven? 10 leuke tips die als kerstcadeau voor een vrouw heel bijzonder zijn. Anders dan de kerstcadeaus die vaak gegeven worden als er weinig inspiratie was. Heb jij voldoende inspiratie om een origineel kerstcadeau te geven met een mooie anekdote of verhaal erbij? Dit zijn onze 10 kerstcadeau vrouw tips.

  1. Test je wijnkennis!

30 onderzetters met leuke vragen voor de wijnliefhebber. Leuk om met kerst te gebruiken met een lekker glas wijn en goed gezelschap!

Onderzetters spel Test je wijnkennis

  1. Schootkussen of laptopkussen

Een schootkussen is erg handig om als tafeltje op schoot te zetten. Je kunt het gebruiken bij het handwerken, puzzelen, lezen, maar ook om iets te eten of een appeltje te schillen. Daarnaast is werken met een laptop op schoot veel comfortabeler als je een laptopkussen gebruikt. De warmte van de laptop wordt niet doorgegeven waardoor je schoot koel blijft. Verder zorgt een laptopkussen voor een stabiele ondergrond voor de laptop. Een aanrader en erg leuk als kerstcadeau door alle mogelijke designs.  

Schootkussen

  1. Een hele handige brillenhouder

Een brillenhouder is een hele handige accessoire voor je bril. Vaak in de vorm van een mannetje,  een dier of een sculptuur, met een uitsparing waar precies een bril in kan worden geplaatst. Deze accessoire zorgt ervoor dat de bril stevig staat en geen oppervlakken in aanraking brengt met het brillenglas. Dit voorkomt krassen op de bril. De brillenhouder is thuis of op kantoor gemakkelijker als een briletui. Een briletui wordt overal neergelegd en kan gemakkelijk kwijt raken. Een brillenhouder blijft meestal op een plaats waardoor de bril snel gevonden en te gebruiken is. Handig voor leesbrillen maar ook voor de bril die dagelijks gebruikt wordt. Door de bijzondere designs zijn brillenhouders erg leuk om cadeau te geven. Iedere brildrager kan een brillenhouder goed gebruiken.

Brillenhouder

  1. Cow Parade

Houdt ze veel van dieren? Laat haar kennis maken met de Cow Parade collection. Deze collectie handbeschilderde koeienbeeldjes zijn echte verzamelitems. Meer dan 100 verschillende designs door internationale kunstenaars. Een musthave voor elke vrouw met liefde voor dieren en oog voor kunst.

Cow Parade koeienbeeld

  1. Coffee gift box

Een mooie Koffie Geschenkdoos met een luxe uitstraling. 
De Coffee gift box met koffie, choco mellows, vanille fudge, chocolade mokkabonen puur en een koffielepeltje is in een luxe doosje verpakt en uitermate geschikt als kerstcadeau.

Coffee Giftbox

  1. Kerstmok Rudolf het rendier

Wil je een leuk kerstcadeautje kopen met een grappig thema dan geef je deze leuke mok met Rudolf het rendier erop. Een leuke cartoonmok waar je heerlijke chocolademelk met slagroom in serveert of een geurige kop thee.

Mok Rudolf het Rendier

  1. Meidenavond XL

Houdt ze van een spelletje? Meidenavond XL is het spel om samen met je vriendinnen een hilarische avond te beleven. Leer jezelf en je vriendinnen beter kennen door dit leuke kaartspel met meer dan 400 gekke en grappige vragen. Leuk als kerstcadeau vrouw!

Meidenavond XL spel

  1. Wijn en gerechten combineren

Een leuk boek om te leren wijn en verschillende gerechten goed te combineren is dit boek waarin Linda Johnson-Bell, een internationaal bekroonde wijnspecialiste, je vertelt welke verschillende smaken druivensoorten hebben en welke wijnen bij de verschillende gerechtensoorten passen. Een aanrader voor moeders die graag lekker eten en er een wijntje bij drinken.

Wijn en gerechten combineren

  1. Cadeaupakket met thema

Als je het leuk vindt het kerstcadeau als een kerstpakket te geven is een cadeaupakket met een bijzonder thema een aanrader. Een voorbeeld is cadeaupakket gezellig thuis met leuke artikelen.

Cadeaupakket

  1. Vinyl wandklok Paarden

Voor Paardenmeisjes en vrouwen is een vinylklok met mooie paarden erin uitgesneden natuurlijk een prachtig kerstcadeau. Deze vinyl klok met een hoge decoratiewaarde scoort aan de muur van elke paardenliefhebber. Dat de gloednieuwe klok, gemaakt uit het vinyl van gerecyclede LP’s, vanuit een milieubewust oogmerk is bedacht, namelijk afvalreductie en een 100% circulaire samenleving, is een prachtige gedachte.

Vinyl klok Paarden

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.