Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
16Jul2022
Gebruikerservaring Schootkussens

Gebruikerservaring Schootkussens

Door: KadogalerieReacties: 0

Een schootkussen is nou typisch zo’n ding waarvan je niet wist dat je het nodig had. En ik geef eerlijk toe, voordat ik ze cadeau kreeg had ik er ook nog nooit van gehoord, maar inmiddels gebruik ik ze overal voor.

Altijd met het bord op schoot

Ik kom uit een grote Indische familie, waarbij een feestje niet compleet is zonder een gigantische hoeveelheid eten. Wat dan traditiegetrouw met het bord op schoot gegeten wordt. Je kunt je vast wel een voorstelling maken van de knoeiboel die we in de loop der jaren van gemaakt hebben. De familie was dan ook aangenaam verrast toen ik bij het laatste etentje de schootkussens tevoorschijn toverde. Eindelijk een vlekvrij feestje!

Eindeloze zonsondergangen

Gedurende de zomermaanden wonen wij ons strandhuisje in Zandvoort, voor wie het niet kent, dit zijn die schattige witte huisjes op het strand van amper 22 vierkante meter. Er Is niks heerlijker dan ’s avonds vanuit de luie stoel met naar de zee te kijken, glaasje wijn, wat lekkers erbij en wachten op de zonsondergang. Nu we schootkussens hebben, blijft ons glas ook staan. 

Ontbijtjes op bed zonder kruimels

Met de komst van onze schootkussens hebben we de ontbijtjes op bed weer nieuw leven ingeblazen. En ik kan je vertellen dat dit de romantiek zeker ten goede is gekomen. Niks is zo knus als lange zondagochtenden samen in bed, maar de kruimels tussen de lakens zorgden voor meer ergernis dan plezier. Gelukkig is dat met een schootkussen voorgoed verleden tijd.

Als schoottafeltje voor kleinbehuisden

Ook binnen in ons Tiny House hebben we helaas geen ruimte voor een eettafel. Sinds jaar en dag eet ons gezin hangend boven de salontafel of op een klein krukje met je knieën in je nek. Verre van comfortabel en voor een Bourgondiër als ik behoorlijk frustrerend. Met zoiets simpels als een schoottafeltje is deze ergernis voor kleinbehuisden voorgoed verleden tijd.

Ontspannen op reis met een reistafel

Welke ouder doet het niet tijdens lange autoritten? Hup, de iPad erbij en je hebt geen omkijken meer naar de kids. Wij ook hoor, maar eigenlijk stuit het me best tegen de borst. Tegenwoordig nemen we de schootkussens mee als reistafel en kunnen ze naar hartenlust tekenen, knutselen en ook nog zonder morsen een boterhammetje eten. Dat maakt de reis pas echt ontspannen.

Overal een thuiswerkplek

Op het werk is bij ons het gedeeltelijk thuiswerken het nieuwe werken. Het bureau in de hoek van de slaapkamer gaat dus voorlopig niet weg, maar met een schootkussen kan ik nu ook mijn eigen thuiswerkplek kiezen. Een schaduwrijk plekje in de tuin, is nu eenmaal inspirerender dan die saaie slaapkamermuur.

Kortom, de schootkussens zijn in korte tijd onmisbaar geworden en dat terwijl ik dus echt niet wist dat ik ze nodig had.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.