Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
19Nov2022
Zet je schoen voor leuke schoencadeautjes

Zet je schoen voor leuke schoencadeautjes

Door: KadogalerieReacties: 0

Zet je schoen voor leuke schoencadeautjes

Vol verwachting klopt ons hart... In ruil voor een wortel, wat stro en een lied, wordt je schoen gevuld met een aardigheidje.

En hoewel de Sinterklaas natuurlijk vooral een kindervriend is, slaat hij dit jaar ook de grote kinderen niet over. Want je kunt jong en oud verrassen met leuke schoencadeautjes. Maar hoe zit het nu eigenlijk met je schoen zetten?

Waarom zetten we onze schoen met Sinterklaas?

Het zetten van de schoen is al een eeuwenoude traditie, zo oud dat niet veel mensen weten waar deze eigenlijk vandaan komt. Wij zijn even voor je in de geschiedenis gedoken en kwamen het volgende daarover tegen op Wikipedia:

Al vanaf de 15de eeuw zet men in Nederland de schoen. Deze traditie is ontstaan in, hoe kan het ook anders, de Sint-Nicolaaskerk in Utrecht. Daar werden op 5 december door kinderen gezet en de rijke Utrechters legden er wat in. De opbrengst daarvan werd op 6 december, de officiële sterfdag van de Heilige Nicolaas, verdeeld onder de armen. In de 16de eeuw verplaatste deze traditie zich naar de huiskamer.

Leuke schoencadeautjes

Wanneer zet je je schoen voor Sinterklaas?

Zodra de Sint is in ons land is gearriveerd kunnen de schoenen gezet worden. Traditiegetrouw voor de schoorsteen, maar bij gebrek daaraan, mag bij de voordeur of de verwarming natuurlijk ook. Of je schoen de volgende dag ook gevuld zal zijn met een leuk schoencadeautje, blijft altijd een verrassing.

Hoe vaak schoen zetten Sinterklaas?

Er zijn niet echt regels voor hoe vaak je je schoen mag zetten, maar het moet natuurlijk wel een verrassing blijven, daarom spreken de meeste ouders met hun kinderen af dat ze dit 1 of 2 keer per week mogen doen.

Wat zijn leuke schoencadeautjes?

Leuke schoencadeautjes zijn vaak grappige kleine cadeautjes, die wat vriendelijker geprijsd zijn dan de Sinterklaascadeaus die je op pakjesavond geeft. Al zal je partner er vast bewaar tegen maken als je een enkele keer eens uitpakt met een wat duurder cadeau. Ga gauw op zoek naar de allerleukste schoencadeautjes man en de origineelste schoencadeautjes vrouw!

Ook tieners vinden het leuk om leuke schoencadeautjes te krijgen. Zij rekenen er vaak niet echt meer op, dus dat maakt de verrassing extra groot. Ondanks dat Kadogalerie geen speelgoedwinkel is, kun je bij ons zeker terecht voor een leuk schoencadeau meisje of een bijzonder schoencadeau jongen.

Leuke schoencadeautjes 

Budgetcadeautjes voor lootjestrekken

Wanneer je lootjes trekt en cadeautjes met gedicht en surprise geeft, wordt er vaak een budget afgesproken. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de leukste budgetcadeautjes vast voor je onderverdeeld in cadeautjes onder 5 euro, cadeau onder 10 eurocadeau onder 15 euro en cadeau onder 20 euro

Cadeau inpakken? Cadeau versturen op datum? Kaartje erbij? 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Maak gebruik van onze unieke Cadeauservice! Wij kunnen je cadeau inpakken en voorzien van een datumsticker. Wil je nog een persoonlijke boodschap of een klein gedicht kwijt? Geen probleem, geef je tekst op in het invulveld en wij printen 'm voor je op een leuk kaartje. Da's makkelijk!                                                                                   

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.