Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
04Jan2023
Zeg, heb jij Sarah gezien?

Zeg, heb jij Sarah gezien?

Door: KadogalerieReacties: 0

Zeg, heb jij Sarah gezien?

Dan mogen we je feliciteren, want Sarah is de geuzennaam voor meisjes van 50. Wil je weten waar die naam vandaan komt? Eigenlijk is dat in het geval van Sarah eenvoudiger te verklaren dan voor Abraham. Want waar voor de betekenis van Abraham zien nog verschillende verklaringen zijn, is Sarah simpelweg van de vrouw van de Bijbelse Abraham. Vroeger werd de term Abraham zien voor zowel mannen als vrouwen gebruikt, maar tegenwoordig staat dit echtpaar gezamenlijk symbool voor 50-jarigen. Wel zo gezellig toch?

 

Cadeau 50 jaar vrouw

Hoe vier je een verjaardag 50 jaar vrouw?

Surprise Surprise! Wordt ze 50, dan vier je dat natuurlijk met een groots verrassingsfeest. Dus steek de koppen bij elkaar en organiseer een feest om nooit te vergeten voor haar! De voorbereiding is vaak net zo leuk als het feest zelf. Vier het thuis of op een leuke feestlocatie. Maar waar je het ook viert, feestversiering 50 jaar vrouw mag niet ontbreken. Ga gerust los met alle ballonnen, slingers, vlaggen en buttons in het thema 50 jaar vrouw, want iedereen mag weten dat ze Sarah heeft gezien. Overdrijven mag!

 

Feestversiering 50 jaar vrouw

Een cadeau 50 jaar vrouw, wat geef je dan?

50 jaar worden, niet iedere vrouw is er blij mee. Maar wij vinden het een prachtleeftijd! Het leukste kroonjaar om te vieren. Maar een beetje plagen mag best, met grappige Sarah cadeaus zoals een mooi schort 50 jaar of het boekje 50+, het echte leven begint bij vijftig!, boordevol tips voor 50-jarigen. Geef je een gezamenlijk cadeau, dan is een Sarah pakket een mooie verrassing voor haar. Als onze cadeaupakketten stellen wij persoonlijk samen, worden geleverd in een feestelijk luxe geschenkdoos en zijn gevuld met allerlei leuke cadeaus voor Sarah. Daarmee heb je gegarandeerd een origineel cadeau. Bekijk alle onze Sarah cadeaus op de pagina Cadeau 50 jaar vrouw!

Cadeau 50 jaar vrouw

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.