Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Wij zijn gesloten t/m 5 april. Bestelde pakketten worden NA deze datum verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
31Oct2021
Yesterdays Vinyl klokken, duurzame cadeaus voor de feestdagen

Yesterdays Vinyl klokken, duurzame cadeaus voor de feestdagen

Door: Christina BroesderReacties: 0

Yesterdays Vinyl klokken, duurzame cadeaus voor de feestdagen

Heb je wel eens een klok gezien met de vorm van een LP? Best verrassend hoe een LP in een klok kan veranderen. Er zijn erg leuke LP klokken verkrijgbaar, zoals deze Wandklok LP. Hier geef je de voorkeur aan als je een echte LP aan de wand wil die je de tijd ook nog kan vertellen. Daarnaast is er nu een alternatief, namelijk de Vinyl klokken van Yesterday's vinyl. Verschil met een LP klok zijn de vorm en de duurzame productie.

Vinyl klok, meer dan een LP klok

Het verschil in ontwerp tussen een LP klok en een Vinyl klok van Yesterday's vinyl is dat bij deze laatste klokken een thema wordt toegevoegd. Door middel van het uitsnijden van de LP wordt het thema vormgegeven. Voor een thema als "Skyline Haarlem" worden belangrijke Haarlemse gebouwen zoals de Grote of Sint Bavokerk, Molen de Adriaan, voormalige gevangenis De Koepel en de enige nog bestaande stadspoort van de stad, de Amsterdamse Poort, in het vinyl uitgesneden. Hierdoor zie je het thema terug in de klok. Van diverse andere steden is ook een silhouet verkrijgbaar op een vinyl klok. Naast de Skyline klokken zijn ook klokken met thema's als Gereedschap, Gitaar, Chocolade verkrijgbaar. Een leuke diversiteit. Er wordt overigens hard gewerkt aan de ontwikkeling van steeds nieuwe thema's. Bekijk alvast een aantal leuke vinyl klokken om een indruk te krijgen.
     Vinyl klok skyline Haarlem

 

Duurzame productie van vinyl klokken en de gedachte van Kadogalerie

De missie van Yesterdays vinyl is om al haar producten 100% circulair te maken. De klokken worden vervaardigd van gerecycled materiaal. De klokken worden namelijk gemaakt van oude lp's die niet door verzamelaars gewild zijn.
Door ze te gebruiken en er deze unieke klokken van te maken belanden ze niet bij het afval. Zoals je ziet op de product foto's van de klokken, is het materiaal volledig geschikt om nieuwe toepassingen te maken. Wij ondersteunen de visie om materialen - waar mogelijk - te hergebruiken en er weer prachtige nieuwe producten van te maken. In onze bedrijfsvoering houden we rekening met deze visie. Daarom vindt een deel van ons verpakkingsproces plaats met hergebruik van verpakkingsmaterialen en zullen we ontwikkelingen die op dit gebied plaatsvinden altijd alle ruimte bieden.

Om 100% circulair te produceren moeten overigens flinke inspanningen worden gedaan. Help jij om dit te bereiken?
Heb je oude lp's die je wilt weggooien? Mail ons of bel 023-5837837, dan brengen wij je in contact met Yesterdays vinyl om de platen naar hen op te sturen of bij een donatiepunt af te leveren. Zij gebruiken de platen om deze fantastische klokken met de meest uiteenlopende designs mee te maken.

Duurzaam cadeau

Wil je graag een cadeau geven met een duurzaam karakter, overweeg dan een van deze mooie klokken te geven aan iemand, of aan jezelf ...

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Wij zijn gesloten t/m 5 april 2024.

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.