Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
04Jan2023
Weet jij waar Abraham de mosterd haalt?

Weet jij waar Abraham de mosterd haalt?

Door: KadogalerieReacties: 0

Weet jij waar Abraham de mosterd haalt?

Gefeliciteerd! Want dan heb je waarschijnlijk de mooie leeftijd van 50 jaar bereikt. Deze uitdrukking wordt namelijk gebruikt om dit heugelijke feit aan te duiden. Het gezegde betekent dat je weet hoe de zaken in elkaar steken en dat je er goed van op de hoogte bent. Waar het vandaag komt, is niet helemaal duidelijk. De één zegt dat de uitdrukking ui de bijbel komt en het woord mosterd afstamt van het woord Mutsaard, wat takkenbos betekent. Weer een ander beweert dat men in de zeventiende eeuw al ‘om mosterd ging’. Wat zoveel betekende als om een boodschap gaan. De naam Abraham kwam toen ook veel voor. Als je iemand om een boodschap kunt sturen, heeft hij zijn sporen wel verdient.

Wat de historische achtergrond is, weten we dus niet precies, maar ach wat maakt het uit. Feit blijft dat de 50ste verjaardag van een man er eentje is die je niet stilletjes voorbij laat gaan. De verjaardag van Abraham is er bij uitstek één om groots te vieren, want op je 50ste heb je sporen natuurlijk wel verdiend!

Cadeau 50 jaar man

Hoe vier je een verjaardag 50 jaar man?

Haal alle toeters en bellen maar uit de kast. Iedereen mag weten dat hij 50 wordt. De een verjaardag 50 jaar man schreeuwt om een surprise party. Dus begin maar vast met voorbereiden en nodig al zijn vrienden uit. Natuurlijk ontbreekt de gigantische opblaas Abraham niet en vergeet vooral de feestversiering 50 jaar Abraham niet. Voor geen verjaardag is zoveel leuke feestversiering te krijgen als voor die van Abraham. Lok hem met een goeie smoes het huis uit en begin maar met versieren. Nu nog een kwestie het geheim houden voor hem!

Feestversiering 50 jaar man

Een cadeau 50 jaar man, wat geef je dan?

50 jaar is één van de leukste kroonjaren om te vieren. Vooral de mannen die eigenlijk stiekem toch wel vinden dat de jaren gaan tellen, kun je verrassen en een beetje plagen met een grappig cadeau 50 jaar man. Grappige sokken Abraham, een leuke verjaardagsmok 50 jaar.

Cadeau 50 jaar man

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.