Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
01Dec2021
Wat willen mannen voor kerst?

Wat willen mannen voor kerst?

Door: Christina BroesderReacties: 0

Elk jaar vraag je je weer af, wat willen mannen voor kerst? Een lastige vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Gelukkig hebben wij wel een tiental kerstcadeau tips voor mannen zodat je een beeld kunt vormen wat je een man voor kerst cadeau kunt geven.

  1. Vintage model auto’s

Veel mannen houden van auto’s. Een mooie modelauto van Max Verstappen of hun eerste automodel is dan ook een goed idee. Oudere mannen kennen de modellen die bij de Vintage Modelauto’s verkrijgbaar zijn. Een prachtig cadeau die veel mannen wel willen voor kerst.

Modelauto

  1. Schootkussen of laptopkussen

Een schootkussen is erg handig om als tafeltje op schoot te zetten. Je kunt het gebruiken bij het online shoppen op de tablet, puzzelen, lezen, maar ook om iets te eten of een appeltje te schillen. Daarnaast is werken met een laptop op schoot veel comfortabeler als je een laptopkussen gebruikt. De warmte van de laptop wordt niet doorgegeven waardoor je schoot koel blijft. Verder zorgt een laptopkussen voor een stabiele ondergrond voor de laptop. Een aanrader en erg leuk als kerstcadeau door alle mogelijke designs.  

Schootkussen

  1. Wandklok Platenspeler

Heeft hij zijn eigen mancave? Of heeft hij nog de ruimte om zijn eigen favoriete wanddecoratie op te hangen? Een Wandklok platenspeler laat het gevoel herleven toen hij nog met zijn platenspeler oude plaatjes draaide. Misschien heeft hij inmiddels alweer een platenspeler. Die is namelijk weer helemaal terug van weggeweest!

Wandklok platenspeler

  1. Wijnstopper versnellingspook

Zoals we eerder schreven houden veel mannen van auto’s. Is hij een autoliefhebber en houdt hij toevallig ook van een lekker glas wijn? Geef hem dan een Wijnstopper Versnellingspook. De wijnstopper plaats je op een geopende fles wijn om hem netjes af te sluiten zodat de wijn goed blijft. Handig als de kurk kapot gegaan is tijdens het openen van de fles wijn.

Wijnstopper versnellingspook

  1. Een echte brillenhouder

Een brillenhouder is een hele handige accessoire voor je bril. Vaak in de vorm van een mannetje,  een dier of een sculptuur, met een uitsparing waar precies een bril in kan worden geplaatst. Deze accessoire zorgt ervoor dat de bril stevig staat en geen oppervlakken in aanraking brengt met het brillenglas. Dit voorkomt krassen op de bril. De brillenhouder is thuis of op kantoor gemakkelijker als een briletui. Een briletui wordt overal neergelegd en kan gemakkelijk kwijt raken. Een brillenhouder blijft meestal op een plaats waardoor de bril snel gevonden en te gebruiken is. Handig voor leesbrillen maar ook voor de bril die dagelijks gebruikt wordt. Door de bijzondere designs zijn brillenhouders erg leuk om cadeau te geven. Iedere brildrager kan een brillenhouder goed gebruiken.

Brillenhouder

  1. 101 goede redenen om bier te drinken

Geluk is misschien niet te koop, bier is dat wel! En nu heeft hij met dit boekje ook nog eens 101 uitstekende excuses om zomaar een biertje in te schenken. Dankzij de 101 weetjes leert hij zelfs nog iets bij over zijn favoriete drank. Geef hem snel dit boekje en een flesopener en het genieten begint!

Boek 101 goede redenen om bier te drinken

  1. Golf Putting Set

Is hij inmiddels aan de Golf Sport begonnen? Of speelt hij al jaren golf en begint het putten hem behoorlijk te frustreren? Oefening is wat hij nodig heeft. Met deze Golf Putting Set kan hij thuis of op kantoor binnen oefenen om het balletje nauwkeurig op de juiste plek te putten. Dit is zelfs leuk voor niet-golfers!

Putting Golf set

  1. Horloge opbergbox On Time

Als fan van mooie horloges wil hij misschien wel een betere opbergplek voor zijn horloges. Laat hem voortaan pronken met zijn horlogeverzameling en geef hem deze horloge opbergbox als kerstcadeau.

Horloge opbergbox

  1. Beard Washing Set

Voor de baard dragende man is een mooie cadeauset met baardverzorgingsmaterialen een musthave. Deze Beard Washing Kit bevat alle benodigdheden om je baard te verzorgen zodat je als trotse baard bezitter kunt pronken met je gezichtsbeharing.

Beard washing kit

  1. Spel Nutteloze Weetjes

Een volstrekt onzinnig spel voor mannen (en vrouwen) die graag op wikipedia rondneuzen naar de meest onzinnige weetjes. Het Spel Nutteloze Weetjes bevat 300 kaartjes met nutteloze maar toch heel interessante vragen en de bijbehorende antwoorden. Een meesterlijk spel voor een gezellige avond (met kerst?)

Spel Nutteloze Weetjes

 

Heb je toch nog meer inspiratie nodig? Bekijk deze cadeaus voor mannen die alles al hebben eens? Daar zijn gegarandeerd nog meer cadeaus verkrijgbaar die passen bij de man waarvoor jij een kerstcadeau wilt geven.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.