Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Wij zijn gesloten t/m 5 april. Bestelde pakketten worden NA deze datum verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
01Dec2021
Wat is een leuk kerstcadeau om aan je moeder te geven?

Wat is een leuk kerstcadeau om aan je moeder te geven?

Door: Christina BroesderReacties: 0

Voor je moeder of je schoonmoeder zijn hele leuke kerstcadeaus te vinden. Moeders vinden het heerlijk om met kerst verwend te worden door hun partner en kinderen. Je kunt denken aan woondecoratie, verzorgingsproducten, leuke uitjes, boeken en tijdschriften of praktische cadeaus. We geven 10 tips die leuk zijn om als kerstcadeau aan je moeder te geven

  1. Choco gift box

Choco Giftbox

Een giftbox met een luxe uitstraling. De giftbox bevat een zakje chocolademelk poeder, choco mellows, vanille fudge, mini marshmallows en een theelepeltje. Een heerlijk cadeautje voor de kerst.

  1. Schootkussen Kerstman

Schootkussen Kerstman

Een schootkussen is erg handig om als tafeltje op schoot te zetten. Je kunt het gebruiken bij het handwerken, puzzelen, lezen, maar ook om iets te eten of een appeltje te schillen. Je moeder zal er erg blij mee zijn, zo’n handig hulpje heeft ze nog nooit gehad. Neem het schootkussen Kerstman om haar juist tijdens de Kerst mee te verrassen.

  1. Keukenschort met leuke tekst

Keukenschort

Een keukenschort kan wel eens handig zijn bij het koken. Als bij het maken van de gerechten flink gespetterd kan worden voorkomt het schort  tenslotte allemaal vlekken op je kleding. Geef je moeder een schort met een leuke tekst waarmee ze regelmatig even aan het denken wordt gezet.

  1. Cow Parade

Cow Parade Collection

Houdt je moeder erg veel van dieren? Laat haar kennis maken met de Cow Parade collection. Deze collectie handbeschilderde koeienbeeldjes zijn echte verzamelitems. Meer dan 100 verschillende designs door internationale kunstenaars. Een musthave als het aan ons ligt.

  1. Dieren beeldjes

Groovy Art Bulldog

Meteen een andere dierentip! Je kunt ook hele leuke beeldjes van wilde dieren zoals Olifanten en panters kopen, maar boekensteunen of spaarpotten van honden of katten zijn op dit moment helemaal hip. Wat is het favoriete dier van je moeder? Speel er handig op in met een mooi woondecoratie item zoals deze Groovy Art Bulldog.

  1. Waterfles met pillendoosje met weekdagen

Waterfles met pillendoosje

Misschien heeft jouw moeder het helemaal niet nodig, maar als je moeder dagelijks een of meer pillen moet slikken dan is dit een hele handige tip. Een waterfles met een afneembaar pillendoosje waarin 7 vakjes zitten om pillen in te doen. Voor elke weekdag een vakje. Je moeder of schoonmoeder heeft op deze manier altijd de medicijnen bij zich en water om ze mee in te nemen. Heeft ze de medicijnen niet nodig? Dan is de waterfles ook zonder pillendoosje prima om mee te nemen.

  1. Een leuk spel

Spel Leuk aan tafel 50+

Als moeder van spelletjes houdt kun je haar natuurlijk met een leuke spel verrassen. Is je moeder de vijftig gepasseerd? Overweeg dan dit leuke spel Wie aan tafel? 50+ Deze en andere spelletjes zijn uitstekende kerstcadeaus.

  1. Wijn en gerechten combineren

Een leuk boek over wijn, om te leren wijn en verschillende gerechten goed te combineren is dit boek waarin Linda Johnson-Bell, een internationaal bekroonde wijnspecialiste, je vertelt welke verschillende smaken druivensoorten hebben en welke wijnen bij de verschillende gerechtensoorten passen. Een aanrader voor moeders die graag lekker eten en er een wijntje bij drinken.

  1. Cadeaupakket met thema

Cadeaupakket Gezellig Thuis

Als je het leuk vindt het kerstcadeau als een kerstpakket te geven is een cadeaupakket met een bijzonder thema een aanrader. Een voorbeeld is cadeaupakket gezellig thuis met leuke artikelen.

  1. Gezellig teuten en theeleuten

Cadeaupakket gezellig thuis

Een decoratief theeblik met een vrolijk design waarin een aantal zakjes groene thee zitten ook weer met een leuke tekst.

Kerstcadeau vrouw

Heb je het ideale kerstcadeau voor je moeder of schoonmoeder niet tussen de tips zien staan? Naast deze zijn natuurlijk talloze kerstcadeaus voor moeder en andere vrouwen te koop waaruit je het leukste kerstcadeau voor haar kunt kiezen.  

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Wij zijn gesloten t/m 5 april 2024.

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.