Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Wij zijn gesloten t/m 5 april. Bestelde pakketten worden NA deze datum verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
31Jan2022
Top 10 Valentijnscadeaus

Top 10 Valentijnscadeaus

Door: Christina BroesderReacties: 0

Top 10 cadeaus voor Valentijnsdag

Op 14 februari is het Valentijnsdag. De dag waarop we onze liefde met een cadeautje mogen bezegelen. Met dit cadeautje bevestig je niet alleen je liefde voor hem of haar maar je laat ook zien dat je moeite doet en energie steekt in de liefde die jullie samen hebben. Alle reden om goed na te denken over het cadeautje dat je gaat geven.
Een paar tips: Wees origineel, geef een cadeau dat je liefde laat blijken en maak er een cadeau met een persoonlijk karakter van door er bijvoorbeeld een leuke tekst of gedicht aan toe te voegen.

Om je inspiratie te geven laten we je kennis maken met Kadogalerie’s Top 10 Valentijnscadeaus die allemaal geschikt zijn om voor Valentijnsdag cadeau te geven en eenvoudig kunnen worden ingepakt in leuk cadeaupapier.  Bij elk cadeau kun je – als je wilt – een persoonlijke boodschap voegen. De tekst kun je eenvoudig doorgeven als je een cadeau gaat bestellen. Wij maken er een mooi cadeau van zodat je het kunt geven of direct naar je Valentijn kunt laten versturen.

  1. Cadeaupakket Liefde voor chocolade

Cadeaupakket liefde voor chocolade

Voor de chocolade liefhebbers is dit cadeaupakket natuurlijk een heerlijk cadeau. In het pakket zitten chocolade, maar ook het spel “Openhartig in love” waarmee geliefden elkaar beter kunnen leren kennen. Een tip voor prille relaties?

  1. Cadeaupakket I love …. Boeken

Cadeaupakket i love boeken

Nog een cadeaupakket. In dit pakket met lezen als thema trekken met name de boekensteunen van Romeo en Julia de aandacht. Ook vinden we in dit pakket chocolade terug en accessoires die de liefde duidelijk laten blijken. Is je geliefde een boekenwurm? Geef dit originele cadeaupakket om hem of haar je liefde te verklaren.

  1. Wijnfleshouder liefdespaar met paraplu

Wijnfleshouder liefdespaar met paraplu

Een tip voor wijnliefhebbers! Deze metalen wijnfleshouder beeldt een liefdespaar uit die hun liefde in de regen aan elkaar verklaren. Echte liefde, ook in overdrachtelijke zin. Liefde overwint alles. De wijnfleshouder is leuk als decoratie artikel te gebruiken en er kan een fles wijn in worden gezet. Een leuk alternatief is de wijnfleshouder liefdespaar met een dansend paar onder een lantaarnpaal.

  1. Spel Openhartig Dating

Spel Openhartig Dating

Ben je net begonnen met daten en tot je oren verliefd? Of wil je hem of haar wat beter leren kennen voordat je je helemaal geeft? Geef dit spel cadeau voor Valentijnsdag en spreek 14 februari af om het meteen te spelen. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe date en jullie kunnen elkaar meteen nog beter leren kennen. Een spannende dat ligt in het verschiet. Veel plezier!

  1. Badmat Save Water Shower Together

Badmat Save water Shower together

Nou, als dit geen hint is …..? Lekkere comfortabele mat om in de badkamer neer te leggen. De boodschap laat niets te wensen over!

  1. Schort Van jou wil ik er nog wel eentje

Schort Van jou wil ik er nog wel eentje   Schort Kook van jou

Geef jij dit leuke schort cadeau voor Valentijnsdag aan jouw keukenprinses of keukenprins? Met recht een heerlijk cadeau en een mooie gelegenheid om samen de keuken in te duiken om een romantisch diner te bereiden. Maak er een gezellige avond van!

Vind je de kreet “Kook van jou” leuker? Dit Denim schort behoort tot onze persoonlijke favorieten met zijn creatieve twist.

  1. Schootkussen met een romantisch thema

Schootkussen hartjes     Schootkussen BOom Harten     Laptopkussen Houten Hart

Je kunt hem of haar voor Valentijnsdag natuurlijk ook verrassen met een praktisch maar heel bijzonder cadeau. Het niet-zo-bekende-maar-o-zo-handige schootkussen is te gebruiken als hulpmiddel bij veel activiteiten die je zittend kunt uitvoeren, zoals eten, handwerken, puzzelen of laptopgebruik. Geef je Valentijn een van die schootkussens met een romantisch thema, of kies een ander design. Laat het leuk door ons inpakken en 14 februari wordt een bijzondere dag voor jullie!

  1. 101 manieren om de Kamasutra te ontdekken

101 manieren om de Kamasutra te ontdekken

Een leuk cadeautje om je geliefde mee te verrassen. Er zijn wel 101 redenen om de Kamasutra te ontdekken. Ze staan allemaal beschreven op de kleine rolletjes die in de glazen pot zitten.

  1. Cow Parade koeienbeeld Heartstanding Cow

Cow Parade Heartstanding Cow

Uit de beroemde collectie Cow Parade koeienbeeldjes is dit model met hartjes natuurlijk de leukste om hem of haar cadeau te geven voor Valentijnsdag. De koeienbeeldjes maken deel uit van een kunstcollectie en worden als decoratie verzameld door liefhebbers over de hele wereld. De beroemde Cow Parade openluchttentoonstellingen zijn online te vinden. Geef een blijvend cadeau en geef blijk van je liefde met dit oerhollandse dier.

  1. Bad thee Met jou is alles leuker

Bad thee met jou is alles leuker

Kamille, Rozenblaadjes en Lavendel geven het badwater een heerlijk aroma. In bad gaan wordt nog meer ontspannend als voorheen. De tekst op het blikje maakt er een fijn Valentijnscadeau van. Laat het inpakken en voorzien van een persoonlijke tekst om het cadeau compleet te maken.

Leve de liefde, fijne Valentijnsdag!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Wij zijn gesloten t/m 5 april 2024.

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.