Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
13Jun2022
Top 10  vaderdagcadeaus

Top 10 vaderdagcadeaus

Door: KadogalerieReacties: 0

Ieder jaar is het weer hetzelfde dilemma, wat geven we papa dit jaar? Vooral voor die vaders die alles al hebben...

Bij Kadogalerie weten we gelukkig precies waar we de leukste vaders van het land echt een plezier mee doen. Om je een handje te helpen stelden we een top 10 met de leukste vaderdagcadeaus samen.

1. Aanbieding Papa pakket!

Omdat we weten dat jouw vader echt de allerleukste is, hebben we ook dit jaar weer een uniek en geweldig cadeaupakket samengesteld. Speciaal voor de papa's van abonnees is ie extra afgeprijsd. 
Bestel nu van € 45,- voor € 25,- 

(Aanbieding geldig t/m vrijdag 17 juni)

 

2. Laptopkussen/Schootkussen

Wat natuurlijk niet mag ontbreken op vaderdag is een overheerlijk ontbijtje op bed. Om te voorkomen dat het een grote knoeiboel in bed wordt, serveer je dit verwenontbijt op een comfortabel schootkussen. Niet alleen handig op vaderdag, maar ook ideaal als laptopkussen om ontspannen te kunnen werken wanneer je geen tafel in de buurt hebt. Met dit exemplaar met een twijg hart, vertel je in één oogopslag hoeveel je van hem houdt. Zoek je toch een ander model? Kadogalerie heeft het grootste aanbod schootkussens.

3. Cow Parade

Een koe uit de Cow Parade Collection is altijd een goed idee. Deze prachtige beelden worden handbeschilderd door kunstenaars uit alle windstreken. Vertel vader dat hij goud waard is met Mira Moo Gold medium. Of bekijk de gehele collectie in de shop.

4. Wijnfleshouder

Is papa een motormuis, geef hem dan deze grappige wijnfleshouder. Kadogalerie heeft wijnfleshouders in de meest uiteenlopende thema's, van duiker tot golfkar, van fietser tot vuurtoren en van alles daar tussenin.

5. Magneetbord Gereedschap

Een vader met gouden handjes verras je natuurlijk met dit leuke magneetbord. Zo hangt alles altijd netjes op z'n plek. Nu afgeprijsd van 64,95 voor 27,45! 

6. Toilettas Dad's Stuff

Altijd alles bij de hand met deze stoere toilettas speciaal voor vader. Handig met sporten of voor op reis.

7. Kletskaarten voor echte mannen

Natuurlijk is papa een echte man, maar soms moet je hem dat gewoon even vertellen. Bijvoorbeeld met dit leuke spel, waarmee de mannenpraat echt diepgang krijgt.

8. Model auto

Weet jij wat je vaders eerst auto was? Die van mij had een lelijke eend en zijn droom is om er ooit weer één te bezitten. Die van jou ook? Dit is je kans! Een ander model? Bekijk al onze oldtimers in de shop.

9. Spaarpot Dad's toy fund

Ook vaders hebben dromen die er nooit van komen. Met deze leuke spaarpot help je hem met sparen voor de echte mannendingen.

 

10. USB Speakers

Een muziekminnende vader? Met deze retro radio speakers, tover je in een handomdraai de prachtigste klanken uit de computer. 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.