Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
26Jan2022
Top 10 cadeaus voor vrouwen

Top 10 cadeaus voor vrouwen

Door: Christina BroesderReacties: 0

Top 10 cadeaus voor vrouwen

Ben je op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeau voor een vrouw? Het valt soms niet mee om een origineel cadeau voor haar te vinden. De meeste cadeaus voor vrouwen die je tegenkomt bij het zoeken hebben te maken met verzorging, beauty, kleding of accessoires. Deze artikelen zijn afhankelijk van de smaak van de vrouw aan wie je het cadeau wilt geven en zijn soms lastig te kiezen. Er zijn gelukkig meer mogelijkheden voor een leuk cadeau dan je in eerste instantie denkt. Ben je dus op zoek naar een origineel cadeau, lees dan de top 10 cadeaus voor vrouwen en raak geïnspireerd. Vind je een leuk cadeau voor een vrouw tussen de gepresenteerde artikelen? Dan kun je het direct eenvoudig bestellen.

1. Cow Parade koeienbeeldjes zoals Goddess of Shopping of Dancing Diva

 

Is ze een echte diva en staat ze graag in het middelpunt van de belangstelling? Zijn er geen grotere shoppers als zij? Geef haar een Cow Parade koeienbeeldje met een passend thema zoals de Dancing Diva of de Goddess of shopping. Een geweldig cadeau om haar te geven en de beeldjes zijn zo leuk dat het gevaar op de loer ligt dat je voortaan elk jaar een Cow Parade beeldje gaat geven!

2. Schootkussen of laptopkussen

In de Top 10 cadeaus voor vrouwen mag dit verrassende cadeau niet ontbreken. Een schootkussen is een superhandig tafeltje waarop je zittend allerlei activiteiten kunt uitvoeren. Van eten op schoot tot het maken van een kruiswoordpuzzel. Van werken op de laptop tot surfen op de tablet. Een multifunctioneel tafeltje met een zacht kussen aan de onderkant. Ook na lang gebruik blijft het comfortabel voor je benen omdat de onderzijde (het “kussen”) zich naar je benen vormt en bij gebruik van een laptop geen warmte doorlaat. Elk schootkussen heeft een mooie afbeelding ter decoratie, zoals dit model. Geef je haar een schootkussen dan heb je een echte Supertip te pakken!

3. Cadeaupakket Into the wild 

      

Wil je een cadeau voor een vrouw kopen en er iets meer van maken? Overweeg dan een cadeaupakket aan haar te geven. Een voorbeeld is dit leuke cadeaupakket Into the Wild, maar we hebben er veel meer waarui je kunt kiezen. Elk cadeaupakket heeft een eigen thema en omdat we ze zelf samenstellen kun je ze nergens anders krijgen. Je geeft dus een unike cadeau als je voor een cadeaupakket kiest.

4. Spel Meidenavond    spel, spel XL, cadeaupakket

              

 

Als ze van gezelligheid houdt dan is het leuke spel Meidenavond XL onmisbaar voor haar. Het spel bevat kaartjes met vragen die de meiden aan elkaar kunnen stellen. De kaartjes bevatten de meest uiteenlopende en verrassende vragen. Een garantie voor een gezellige avond. Omdat er zoveel kaartjes zijn kun je het spel eindeloos gebruiken voor een hilarische meidenavond. Het spel bevat 100 kaartjes en de XL versie bevat zelfs 400 kaartjes. Om je nog meer keuzestress te geven hebben we er ook nog een cadeaupakket van gemaakt!

5. Boekensteun de verstopte kat

Een leuke tip voor een cadeau voor een vrouw die van katten houdt is deze boekensteun met een verstopte kat. De leuke, originele, boekensteun is overal in huis te gebruiken om boeken te ondersteunen tegen het omvallen. Handig voor elke boeken-verslindende vrouw! Bekijk alle boekensteunen.

6. Wijnen!

 

In het rijtje Top 10 cadeaus voor vrouwen mag een wijn-gerelateerd cadeau natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van een Wijncadeau Gefeliciteerd. Dit leuke wijncadeau bevat een fles wijn naar keuze en een metalen wijnfleshouder met een figuur met een feestmuts op. De wijnfleshouder kan dienst doen als accessoire in de kamer of keuken, ook als de wijn op is. Je zet er gemakkelijk weer een andere fles wijn in. Wijnfleshouders zijn er overigens in vele thema’s, dus als je specifiek op zoek bent naar een thema is het leuk om hier nog eens naar te kijken.

7. Chocolade!

 

Niet zomaar een chocoladecadeau, nee een heuse Vinylklok met in het design allemaal chocolaatjes. Vinylklokken zoals deze klok zijn volledig gerecycled uit oude platen. Het materiaal is opnieuw verwerkt tot vinyl, waar – uiteraard in de vorm van een langspeelplaat – een klok van is gemaakt. Van deze klokken hebben we diverse designs, maar de Chocolade klok is een regelrechte Top 10 hit!

8. Puzzel - The Marvellous World of Disney

 

Het klinkt misschien wat oubollig, maar wist je dat heel veel vrouwen van puzzelen houden? ’s Avonds in gemakkelijke kleding even puzzelen om de stress van de dag te verwerken is een favoriete bezigheid voor velen. Geef haar een legpuzzel met een leuk thema, je weet zeker dat ze dat cadeau nooit heeft zien aankomen! Bekijk alle puzzels.

9. Rock-mok

 

Is ze een echte rocker? Speelt muziek een belangrijke rol in haar leven? Ook rockers drinken koffie, thee of een beker melk. Geef haar een leuke mok, zoals deze. Past een ander thema haar beter of wil je haar met de mok een boodschap geven? Maak dan je keuze uit een van die andere leuke mokken.

10. Brildragende ladies

      

Tenslotte nog een cadeautip voor brildragende vrouwen. Om haar bril te beschermen tegen krassen en een vast plek voor de bril te vinden kun je overwegen een leuke brillenhouder cadeau te geven. Er zijn leuke brillenhouders met verschillende thema’s, die erg handig zijn in het gebruik en erg leuk en verrassend zijn om cadeau te geven.

Tip: Laat de cadeau artikelen inpakken in cadeaupapier en personaliseer het cadeau met een persoonlijke boodschap. Zo maken we er een perfect cadeau van.

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.