Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
16Aug2021
Top 10 cadeaus voor mannen

Top 10 cadeaus voor mannen

Door: Christina BroesderReacties: 0

Top 10 cadeaus voor mannen

Denk je erover om dit jaar maar weer een cadeaubon te kopen? Of wil je hem nu eens verrassen met een origineel cadeau? Het valt niet mee om zelf een leuk cadeau te bedenken. Om je te helpen een verrassend cadeau te kopen hebben wij een echte Top 10 cadeaus voor mannen opgesteld. Waarom deze cadeaus in de Top 10 staan lees je natuurlijk ook.

1. Pronkende motorrijder

Wand Flessenhouder Motor

Als echte motorrijder laat je graag zien dat je van stoere motoren houdt. Hoe leuk is het dan om in je woning ook een paar uitingen van je grote passie terug te zien? Hang deze wijnfleshouder Motor aan de wand en denk daarbij aan je grote passie. Zie je hem er al achteloos langs lopen en toch even een blik werpen op zijn nieuwe aanwinst? Dit is een van die prachtige wijnfleshouders met een geweldige thema. Een top cadeau voor een man die van motoren houdt en dus een top 10 notering waard!

2. Baarddrager of Baardaap?

Beard Washing Kit

Een baard dragende man is ijdel of hij is lui. Je kunt namelijk aan elke baard zien of hij goed verzorgd wordt. Ziet zijn baard er rommelig uit? Dan is deze baarddrager waarschijnlijk te lui geweest om zich te scheren. Zijn de haartjes allemaal netjes geschoren en is de rand van de baard netjes scherp geschoren? Dan hebben we te maken met een echte ijdeltuit. Leuk dat je zijn karakter in zijn baard terug ziet. In elk geval kun je een baard dragende man natuurlijk verrassen met een heuse Beard Washing Kit. Deze leuke cadeauset bevat alles wat je nodig hebt om je baard goed te verzorgen. Top 10 waardig!

3. Hoe snel puzzelt hij alle bieretiketten aan elkaar?

Puzzel Bieretiketten

Puzzelen is voor jong en oud nog altijd een geliefd tijdverdrijf. De meest uiteenlopende thema’s kom je op puzzels tegen. Deze bijzondere puzzel met allemaal verschillende bieretiketten bevat wel 1500 stukjes en houdt hem dus wel even zoet. De snelheid waarmee hij de puzzel in elkaar zet verraadt zijn kennis van biermerken. Daag jij hem uit met dit originele cadeau?

4. Hoe oud ben je echt? Het spel om zijn echte leeftijd te ontdekken!

Spel Hoe oud ben je echt?

Een van de spellen die niet in de Top 10 beste cadeaus voor mannen mag ontbreken is het spel “Hoe oud ben je echt?”. Mannen willen namelijk graag wat jonger overkomen naarmate ze ouder worden. Herkenbaar? Lok hem daarom uit de tent en achterhaal zijn echte leeftijd! Is hij eigenlijk ouder of jonger dan zijn paspoort en rijbewijs aangeven?

5. Is Golfen zijn passie? Of gaat de golfsport zijn nieuwe passie worden?

Putting Golf Set Putting Golf Set

Golfcadeaus zijn alleen leuk als hij van golfen houdt. Tenzij je hem over wilt halen de golfsport ook eens te gaan beoefenen. Thuis zitten op de bank en voetbal kijken wordt tenslotte ook een keer vervelend. Wil hij niet naar de golfbaan? Dan biedt deze Putting Golf Set uitkomst! De set bestaat uit een putter, 2 golfballen en een putting cup. Vanaf nu kan ook gewoon in de huiskamer of in de tuin worden geoefend. Mooi opgeborgen in een luxe etui kan deze golf putting set ook overal mee naar toe, zodat je overal en altijd aan je golfspel kunt werken. Golfliefhebbers kunnen op reis dus ook gewoon oefenen met putten! Multi inzetbaar en dus een echte Top 10 vermelding waard!

6. Zuinig op zijn mooie horloge verzameling

Horloge Opbergbox

Nummer 6 in de Top 10 beste mannen cadeaus is een cadeau voor mannen die alles al hebben. Mannen die alles hebben zijn zeker in het bezit van een aantal mooie horloges. Deze sieraden voor mannen moeten natuurlijk wel netjes bewaard worden, om beschadiging te voorkomen. Is hij zo’n man die alles al heeft? Geef hem dan deze Horloge Opbergbox On Time cadeau. Zo kan hij zuinig zijn op zijn mooie horloge verzameling!

7. Welke fietser mag zich de BBQ King noemen?

BBQ Barbecue set Cycling

Nog een Top 10 cadeau voor mannen die alles al hebben! BBQ set Cycling. Deze combinatie die je op het eerste gezicht niet verwacht, blijkt toch vaker voor te komen dan je denkt. Is hij de BBQ King voor jou? Verras hem met deze barbecue accessoires en proef snel waarom hij zich BBQ King mag noemen. Wel een stukje fietsen na de barbecue hoor!

8. Onbekend maakt onbemind voor bankzitters

Schootkussen Vliegtuigen

In de Top 10 cadeaus voor mannen mag dit verrassende cadeau niet ontbreken. Een schootkussen is een superhandig tafeltje waarop je zittend allerlei activiteiten kunt uitvoeren. Van eten op schoot tot het maken van een kruiswoordpuzzel. Van werken op de laptop tot surfen op de tablet. Een multifunctioneel tafeltje met een zacht kussen aan de onderkant. Ook na lang gebruik blijft het comfortabel voor je benen. Elk schootkussen heeft een mooie afbeelding ter decoratie, zoals dit stoere schootkussen met gevechtsvliegtuigen, maar overweeg ook een schootkussen weidebloemen of een ander schootkussen uit onze enorme (100+) collectie.
Geef je hem een schootkussen dan heb je hiermee onze Supertip te pakken!

9. Het ultieme cadeau voor muziekfanaten

Wandklok Vinyl Rockband

100% hergebruikt Vinyl (van oude platen!) dus 100% afvalvrij. Dat zijn deze Vinyl wandklokken in verschillende designs. Het model dat wij absoluut in de Top 10 beste cadeaus voor mannen moesten opnemen is deze wandklok, de Rockband. Een man die verzot is op muziek en helemaal op de oude LP’s, moet zo’n mooie klok hebben. Met de gedachte dat de wereld zo snel mogelijk afvalvrij moet worden gemaakt kun je hier de eerste stappen zetten door een klok van hergebruikt materiaal aan te schaffen.

10. Dit is vet! Een cadeaupakket!

Cadeaupakket Gitaarliefhebber    Cadeaupakket Oude Meesters

Of je nu van Gitaren houdt of wild wordt van de Hollandse Oude Meesters, als je er een feestelijk cadeaupakket van maakt wordt het nog leuker om cadeau te geven. Naast deze toppers zijn er ook cadeaupakketten voor speciale gelegenheden zoals cadeaupakket pensioen of cadeaupakket 50 jaar Abraham. Alle cadeaupakketten zijn uniek, want ze zijn door onze eigen cadeau specialisten ontworpen en alleen bij ons verkrijgbaar. Welk cadeaupakket ga jij hem cadeau geven?

 

Top 10 cadeaus voor mannen

Het valt niet altijd mee om een origineel cadeau voor een man te vinden. Er zijn zoveel cadeau artikelen verkrijgbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe vind je dan toch de leukste cadeaus voor mannen? Als cadeau specialisten hebben wij deze Top 10 cadeaus voor mannen voor je in de schijnwerpers gezet. Dit geeft je een goed beeld van leuke cadeau artikelen waarmee je hem eens goed kunt verrassen. Als je een van deze bestsellers uit ons cadeau assortiment koopt dan weet je een ding zeker: Dit cadeau had hij niet verwacht! Vergeet niet om het cadeau door ons te laten inpakken en van een leuk kaartje met een door jou geschreven tekst te laten voorzien. Laat ons je wensen weten door de daarvoor bestemde velden bij het cadeau van je keuze in te vullen. Gemakkelijk en extra leuk!

Leuk cadeau voor mannen, waar moet je dan aan denken?

Als je een leuk cadeau voor mannen zoekt dan denk je misschien als eerste aan een geurtje of een cadeaubon van zijn favoriete winkel. Zeker, een dergelijke gift is een leuk cadeau voor mannen, maar is het een origineel cadeau? Mwah, hier kun je over discussiëren. Is het niet veel leuker om een cadeau voor hem te kopen waar hij van opkijkt? Een cadeau waarvan hij even stil is? Voor een origineel cadeau kun je bij ons terecht. Wij bieden geen geurtjes aan en ook geen cadeaubonnen. Welke leuke cadeaus voor mannen kun je bij ons vinden? Als je in onze Top 10 cadeaus voor mannen nog geen cadeau hebt kunnen kiezen dan kijk je natuurlijk bij cadeau voor hem, cadeau voor vader of cadeau voor opa.

Een leuk kerstcadeau voor je broer kopen?

Komen de feestdagen weer in zicht? Dan bestaat de kans dat je voor Sinterklaas of Kerst lootjes hebt getrokken met familie en/of vrienden. Wil je een leuk kerstcadeau voor je broer kopen? Of een kerstcadeau voor je vader? Leuk dat je onze webshop bezoekt. Uit ons enorme cadeau assortiment kun je zeker een leuk kerstcadeau kiezen. Kies bijvoorbeeld een van die mooie wijnfleshouders die samen met een lekkere fles wijn een prima feestdagen cadeau vormen. Een populair kerstcadeau kan ook een schootkussen zijn. Voortaan kan je vader, broer, vriend, man of opa lekker op schoot eten, lezen of puzzelen.

Origineel cadeau voor je vriend bestellen

Is je vriend een veeleisende man die heel kieskeurig is in wat hij leuk vindt? Is hij een echte man die alles al heeft? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Voor dit type man hebben wij cadeaus geselecteerd die wij typeren als cadeaus voor mannen die alles al hebben. Een belangrijke eigenschap van cadeaus voor mannen die alles al hebben is dat ze origineel zijn. En voor originele cadeaus kun je in onze webshop terecht! Cadeaus voor mannen die alles al hebben, geschenken om van te dromen.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.