Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
05Jan2023
Houten bouwpakketten, een nieuwe rage

Houten bouwpakketten, een nieuwe rage

Door: KadogalerieReacties: 0

Knutselaars, verzamelaars opgelet! Wij vonden de start van het nieuwe jaar een goeie aanleiding om ons assortiment bouwpakketten en modelbouw ook eens flink te vernieuwen en uit te breiden. En dan niet met zomaar bouwpakketten, maar met bouwpakketten next level. Deze razend populaire rage is een aanwinst voor iedereen die wel toe is aan een nieuwe hobby.

Heb jij ook als goede voornemen om het dit jaar een beetje rustiger aan te doen, dan is een bouwpakket voor volwassenen het perfecte cadeau voor jou! Want de beste manier om je hoofd leeg te maken en te ontspannen is toch door met je handen te werken.

En omdat wij het nieuwe jaar graag goed beginnen, geven we je met de code Bouw23 tot 31 januari 2023 een spetterende nieuwjaarskorting van maar liefst 20% op al onze bouwpakketten en modelbouw.

Een geweldig nieuw jaar toegewenst!
Namens het team van Kadogalerie

Bouwpakketten voor volwassenen

Je zou denken dat het kinderspeelgoed is, maar niks is minder waar. Dit zijn echt bouwpakketten voor volwassenen ontworpen. En niet voor niks, want de moeilijkheidsgraad ligt soms behoorlijk hoog. Maar als jij klaar bent met bijvoorbeeld de ROKR knikkerbaan, kunnen de kids er lekker mee spelen. Al is het natuurlijk net zo leuk om samen met je kind aan iets moois te bouwen.

Houten bouwpakketten

Bouwpakketten voor volwassen zijn bijzonder originele cadeaus om te geven, maar ook om zelf te verzamelen. Onze collectie bestaat vooral uit houten bouwpakketten en modelbouw, die stuk voor stuk prachtig zijn vormgegeven. Deze miniatuur kunstwerkjes zijn ware collectors items. We zetten de verschillende merken graag even voor je op een rijtje.

ROKR Bouwpakket

Een ROKR bouwpakket van Robotime herken je uit duizenden, desondanks zijn er vele verschillen de modellen, waardoor je voor iedereen wel een passend exemplaar kunt vinden. Deze decoratieve modellen hebben vaak een vintage uiterlijk en zitten bijzonder ingenieus in elkaar. De onderdelen zijn met laser gesneden en passen naadloos en veelal zonder lijm in elkaar. Het kenmerkende aan een ROKR bouwpakket is het gebruik van techniek en werkende onderdelen. Zo zijn de boekensteunen uitgerust met verlichting, kun je op de retro filmprojector een echte (meegeleverde) minifilm afspelen en uiteraard tikt het uurwerk van de Zodiac wandklok.

ROKR Robotime bouwpakketten

Eco Wood Art Bouwpakketten

Eco Wood Art is dé specialist op het gebied van mechanische houten bouwpakketten en modelbouw. Door het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen zijn de Eco Wood Art bouwpakketten niet alleen hele leuke originele cadeaus om te geven, maar ook nog eens heel verantwoord en eco friendly.  De meeste exemplaren zijn uitgerust met opwindbare onderdelen, wat voor extra veel speelplezier zorgt. Voor wie koop jij die molen met draaiende wieken of die rijdende retro auto? En wie daag jij uit met dit geweldige miniatuur tafelvoetbalspel?

Eco Wood Art Bouwpakketten

Veter Models Bouwpakketten

De Veter Models Bouwpakketten zijn echt een klasse apart. De zeer fijne zowel houten, als transparant kunststof onderdelen passen naadloos en zonder lijm in elkaar en bevatten een bijzondere mechanische techniek, waardoor ze echt kunnen bewegen. Met recht een miniatuur kunstwerkje. Veter Models bouwpakketten zijn bouwpakketten voor gevorderden. De modellen passen doorgaans net in je hand, waardoor het echt precisiewerk is. Maar geduld is een schone zaak en na de nodige uurtjes priegelen, kun je trots zijn op bijvoorbeeld jouw zelfgebouwde rijdende speedster of klassieke chopper.

Veter Models Bouwpakketten

Rolife Miniatuur huisjes

Miniatuur huisjes zijn helemaal hot op dit moment! Waar je voor mannen bij modelbouw vaak denkt aan treinen, zijn er nu ook miniatuur bouwpakketten voor vrouwen. Deze bouwpakketten zijn prachtig ontworpen en haast niet van echt te onderscheiden. Over werkelijk ieder detail is nagedacht. Het perfecte cadeau voor vrouwen die graag dromen. Laat haar haar eigen miniatuur wereldje creëren met bijvoorbeeld Alice’s Tea StoreHoney Ice-cream ShopNancy’s Bake ShopCarl’s Fruit Shop of Sam’s Study. Al knutselend kan ze haar fantasie de vrije loop laten. Maar pas op, heeft ze eenmaal één miniatuurhuisje, dan wil ze ze allemaal!

Miniatuur Huisjes

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.