Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Wij zijn gesloten t/m 5 april. Bestelde pakketten worden NA deze datum verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
19Aug2022
De leukste Back to school cadeaus

De leukste Back to school cadeaus

Door: KadogalerieReacties: 0

Back to school

We staan nog volop in vakantiemodus, maar het einde van die oh zo heerlijke zomervakantie begint nu echt in zicht te komen. Midden Nederland start komende week zelfs al. De scholen gaan weer beginnen en voor veel kinderen breekt er een nieuw tijdperk aan. Je kind gaat naar de lagere school, de middelbare school of zelfs studeren en op kamers. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheden hebben we aan aantal leuke en originele cadeaus uitgelicht.

Kleuterschool

Lego opbergboxen

Lego, wie is er niet groot mee geworden. Deze tijdloze opbergboxen fleuren iedere kinderkamer op. Deze blikvangers zorgen staan niet alleen leuk, ze zorgen er ook voor dat alles netjes opgeruimd kan worden. Net als de kleine steentjes, kan ook met de boxen volop gebouwd worden, waardoor ze tevens als modulair meubilair dienen en je de kamer daarmee om kunt toveren tot een waar Legoland.

Lego opbergbox


Lagere school

Boekensteunen

Of eigenlijk groep 3, waar de meeste kleuters reikhalzend uitkijken naar het leren lezen en rekenen. Ik weet nog goed hoe stoer ik mezelf vond toen ik mijn eerste Pinkeltje las. Vele boeken volgden daarna. Al deze boeken verdienen toch een mooi plekje in de kast met deze mooie boekensteunen.

boekensteun Don Quichotte

Middelbare school

Aanbieding: Groei je eigen Zen Bonsai set

En op de middelbare begint het echte werk. Natuurlijk blijf je nog wel even kind, maar er moet nu ook echt gewerkt worden, wat voor veel kinderen best een omschakeling is en voor de nodige stress zorgt. Speciaal voor de stress kipjes hebben wij de Groei je eigen Zen Bonsai set. Daarmee zijn ze binnen no time weer helemaal relaxed. Ook handig voor ouders met plaatsvervangende huiswerkstress!

Tot 9 september € 10,-  korting met de code: BackToSchool

Bonsai groeiset

 

Studeren

Schootkussens 

Of je nu thuis blijft wonen of op kamers gaat, een schootkussen komt altijd van pas. In de kleine studentenkamer, waar geen ruimte voor een eettafel is, zijn ze ontzettend handig om aan te eten, maar ook als je thuis blijft wonen en een rustig plekje zoekt om te studeren, kun je dat met een schootkussen altijd wel ergens creëren.

schootkussen om te studeren

 

TikTok

Wist je dat Kadogalerie ook op TikTok zit? Toegegeven we moesten er in het begin ook niets van weten, maar inmiddels zijn we helemaal om. Ons TikTok Team Anouk, Famke en Indy maken wekelijks de leukste filmpjes van onze producten, dus wil je de eerste zijn die onze nieuwe producten ziet, volg ons dan op TikTok!

Veel plezier en succes op school allemaal!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Wij zijn gesloten t/m 5 april 2024.

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.