Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
06Feb2023
De 8 leukste cadeau ideeën en activiteiten om een verjaardag vrouw tot een succes te maken!

De 8 leukste cadeau ideeën en activiteiten om een verjaardag vrouw tot een succes te maken!

Door: KadogalerieReacties: 0

Wat willen vrouwen voor hun verjaardag?

Als je het ze vraagt, dan is het antwoord vaak dat jouw aanwezigheid het leukste cadeau is. En samen herinneringen maken is ook het mooiste cadeau dat iemand kunt geven. Daarom zetten wij de leukste dingen die je samen kunt doen voor haar verjaardag voor je op een rijtje. Uiteraard met een daarbij passend cadeau, want zonder cadeau verjaardag vrouw is het feestje niet compleet.

Cadeau verjaardag vrouw

De 8 leukste activieiten met een passende cadeau verjaardag vrouw

1. High tea

Organiseer een gezellige high tea met hapjes, taartjes en natuurlijk thee. Er zijn veel horecagelegenheden die een High tea voor je kunnen organiseren, maar dit kan natuurlijk ook gewoon thuis als je allemaal een gerechtje maakt. Een mooi Thee cadeau past uitstekend bij deze dag.

2. Wine tasting

Bezoek met je vriendinnen een wijnproeverij. Samen wijnen, daar zeggen wij geen nee tegen. Verras de jarige jet tijdens het proosten met een wijn cadeau om in stijl te blijven.

3. Spa dag

Quality time ten top, laadt samen de batterij weer op tijdens een dagje spa. Geniet nog even na met de cadeaudoos Bee-autiful.

4. Cooking class

Leer samen met vriendinnen de fijne kneepjes van een nieuwe keuken kennen en eet het vervolgens gezellig samen op. Maak deze verjaardagsverrassing compleet met een mooi keukenschort.

5. A girls night out

plan een leuke avond uit, zoals naar een restaurant, bar, club of bioscoop. Maak je het liever samen thuis gezellig? Dan biedt het filmcadeaupakket Jane uitkomst.

6. Kunstzinnig uitje

Bezoek samen in een museum, galerie of tentoonstelling. Een van de Cow Parade koeien is een prachtige herinnering aan deze verjaardag.

7. Outdoor activiteit

Ga samen wandelen, paardrijden, boek een golf clinic of een andere outdoor activiteit. Niks is zo fijn om samen buiten te zijn en actief bezig te zijn. Met sportieve cadeaus zoals bijvoorbeeld golf cadeaus, doe je jouw jarige vriendin dan vast een groot plezier.

8. Shopping dag voor Sarah

Wordt jouw vriendin 50 jaar, dan is dat een extra bijzondere dag. Maak er een gezellige shopping dag van en ga samen op zoek naar nieuwe outfits en accessoires. Het liefst wel met een ruim budget in deze spaarpot 50 jaar shoppingfonds.

Meer cadeau ideëen voor haar verjaardag

Meer verjaardagsinspiratie nodig? Bezoek de pagina's cadeau verjaardag vrouw, cadeau 50 jaar vrouw of onze TOP 10 cadeaus voor vrouwen!

Kies een cadeau verjaardag vrouw dat het beste bij haar past en maak er een onvergetelijke dag van!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.