Klik hier voor voordeel! 3 Artikelen voor de prijs van 2.
Gratis verzenden vanaf € 30,00
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Achteraf betalen mogelijk

Cow Parade koeien, kunstzinnige koeiebeelden.

Cow Parade koeien, kunstzinnige koeiebeelden.

Cow Parade koeiebeelden zijn populaire cadeau artikelen, maar worden ook veel aangeschaft als decoratie artikel of verzamelobject. Als je een exemplaar van deze prachtig beschilderde beeldjes hebt, dan wil je er meer!

Waarschijnlijk heb je al wel eens een Cow Parade koe gezien. De beroemde koeiebeelden zijn inmiddels een begrip in de hele wereld. 

In 1998 is voor het eerst een openbare tentoonstelling georganiseerd waar levensgrote beschilderde koeiebeelden werden tentoongesteld.
Inmiddels zijn in meer dan 30 verschillende landen deze Cow Parade tentoonstellingen georganiseerd waarbij steeds andere internationaal erkende kunstenaars de koeiebeelden beschilderd hebben. De koeien worden na afloop van de tentoonstellingen verkocht en de opbrengst is voor goede doelen bestemd.

Van deze levensgrote koeien zijn inmiddels ook schaalmodellen gemaakt die erg leuk zijn als decoratie. In Nederland hebben we veel koeien en dit dier is een vertrouwd gezicht in onze omgeving. De Cow Parade koeien worden meestal als cadeau artikel weggegeven of als woondecoratie en verzamelobject aangeschaft. Maar kijk uit! Als je er eentje hebt, wil je er vast meerdere cow parade koeien bij hebben!

Een mooie cadeautip als je voor iemand een cadeau zoekt die van dieren houdt!

Bekijk de collectie.

Zoek je toch een ander origineel kado? Kijk dan verder op Kadogalerie.nl en ontdek de leukste kado artikelen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis Verzenden vanaf € 30,00

€ 2,95 Verzendkosten bij aankoop tot € 30,00

Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Achteraf betalen

Eerst zien, dan afrekenen