Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
17Nov2021
Voor wie koop jij dit jaar een kerstcadeau?

Voor wie koop jij dit jaar een kerstcadeau?

Door: Christina BroesderReacties: 0

Voor wie koop jij dit jaar een kerstcadeau?

Wiens wensenlijstje heb jij dit jaar bemachtigd? Heb je voor het Sinterklaas feest lootjes getrokken? Of vier je de kerstdagen met de familie en deel je cadeautjes uit bij de kerstboom? De kans is groot dat je voor verschillende mensen naar cadeautjes op zoek bent. Om het iets gemakkelijker voor je te maken hebben we een paar cadeau tips op een rij gezet. Uiteraard zijn de cadeau artikelen niet allen geschikt voor de persoonstypes in dit overzicht maar zijn ze ook leuk om iemand anders in je omgeving cadeau te geven.

1. Een retro modelauto doet het gezicht van vader of opa weer glimmen van geluk

De meeste mannen vinden auto’s leuk. De hedendaagse auto’s zijn leuk, maar nog veel mooier zijn die stoere modellen uit de vorige eeuw. Populaire modellen als de Eend, Kever of Chevrolet zijn zelfs nu nog heel gewild. De echte auto's zijn niet voor iedereen bereikbaar, maar een mooie vintage retro modelauto die op een dergelijk automodel geïnspireerd is, mag als pronkstuk in het interieur niet ontbreken. Een bijzonder kerstcadeau voor vader, schoonvader of opa misschien?

Modelauto

2. Opgroeiende tieners geef je een wereldbol of globe zodat ze de wereld kunnen ontdekken

De wereld van opgroeiende tieners wordt steeds groter. Letterlijk want er komt een moment dat ze erop uit trekken, de wijde wereld in. Geef ze alvast wat inspiratie door ze een mooie Globe of wereldbol cadeau te geven.

Wereldbol Globe

3. Verras oma en opa met een handig schootkussen

Gemak dient de mens. Een schootkussen is een voorbeeld van een gebruiksartikel dat je op verschillende manieren kan helpen. Een schootkussen is een kussen met een bovenblad waarop je kunt eten, schrijven, puzzelen, handwerken of rustig je armen laten rusten. Schootkussens worden gebruikt door jong en oud, maar opa en oma kunnen er bijna niet zonder. Geef ze een van die mooie kussens cadeau en kies hun favoriete thema.

Schootkussen

4. Help een vriend(in) de bril beschermen met een bijzondere brillenhouder

Heb je een vriend of vriendin die brildragend is? Verras hem of haar met een brillenhouder. Als hij of zij de bril niet gebruikt dan kan deze op de brilhouder worden geplaatst. Dit voorkomt dat de bril valt en beschadigd raakt. Een vaste plek voorkomt ook dat de bril zoekraakt. Prachtig en uniek cadeau voor de feestdagen of een andere gelegenheid.

Brillenhouder

5. Presenteer een lekkere fles wijn in een romantische wijnfleshouder die je vandaag voor je partner koopt

Wil je je partner een bijzonder cadeau geven tijdens de feestdagen? Dan bestel je natuurlijk een originele wijnfleshouder die bijvoorbeeld vormgegeven is als een liefdespaar. Kerst is een gelegenheid bij uitstek om je liefde weer te bevestigen.

Wijnfleshouder

6. Geef een handbeschilderd Cow Parade koeienbeeldje cadeau aan iemand die van kunst houdt

De Cow Parade koeien collectie bestaat uit een verzameling handbeschilderde koeienbeeldjes naar het ontwerp van allerlei internationale kunstenaars. Ken je een liefhebber van bijzondere designs en wil je hem of haar een leuk geschenk geven? Kies een mooi model uit en help er een leuke collectie van bijeen te sparen. 

Cow Parade koeienbeeld

Deze en nog veel meer andere cadeau artikelen voor de feestdagen koop je in onze shop. Bekijk de verschillende collecties. Wist je dat je alle cadeaus kan laten inpakken en er zelfs een kaartje met een door jou geschreven tekst bij kunt laten doen? Zo bestel je gemakkelijk en snel een prachtig sinterklaascadeau of kerstcadeau.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.