Klik hier voor voordeel! 3 Artikelen voor de prijs van 2.
Gratis verzenden vanaf € 30,00
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Achteraf betalen mogelijk

Cadeau per post versturen naar een jarige

  • Geplaatst op
  • Door Christina
  • 0
Cadeau per post versturen naar een jarige

Je kunt een jarige altijd verrassen door rechtstreeks een cadeau naar hem of haar te versturen. Wij sturen dan een kaartje mee met de gewenste tekst en laten de pakbon weg. Zo wordt de verrassing ook echt een verrassing.

Iemand blij maken en feliciteren op afstand.

We zitten momenteel in een rare tijd met Corona (november 2020). Een feestje is niet meer mogelijk, zelfs niet in de horeca. Thuis mag je niet meer dan 2 personen ontvangen. Hoe kun je je nu nog een beetje jarig voelen?!?

De naasten die één huishouden vormen met de jarige, kunnen in ieder geval voor zorgen dat de jarige thuis een beetje het verjaardagsgevoel krijgt. Door slingers op te hangen, een taartje bij de koffie, en de jarige natuurlijk een dagje vrij..... Dan gaat het al de goede kant op.

Hoe kun jij er nu voor zorgen dat de jarige zich nog meer jarig voelt? 

De jarige wordt natuurlijk extra verrast als hij ook van die goede vriendin, die verre neef, of die aardige collega een cadeau ontvangt. Daar rekent hij vast niet op.
Nu dus niet door er zelf fysiek bij aanwezig te zijn, maar door het cadeau ingepakt thuis te laten bezorgen met een persoonlijke verjaardagsboodschap. 

Bereikt de jarige de speciale Sarah of Abraham leeftijd van 50 jaar? Daar hebben we bij Kadogalerie hele leuke cadeaupakketten voor. Uiteraard kan ook hier een persoonlijke boodschap worden meegestuurd.

Maak dus die vriend, vriendin of familielid blij met een cadeau die rechtstreeks bij hem wordt afgeleverd. Het cadeau kan ingepakt worden (m.u.v. de posters) en met een persoonlijke boodschap worden afgeleverd.

Hiep hiep hoera....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis Verzenden vanaf € 30,00

€ 2,95 Verzendkosten bij aankoop tot € 30,00

Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Achteraf betalen

Eerst zien, dan afrekenen