Menu
0
Gratis verzenden vanaf € 55 (NL) (€ 65 BE)
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Cadeau Inpakservice
19Nov2022
15% Korting op alle voetbalcadeaus

15% Korting op alle voetbalcadeaus

Door: KadogalerieReacties: 0

Vaak wordt gezegd dat vroeger alles beter was en je zou denken dat dat voor de voetballerij ook wel een beetje geldt.

Zeker als je net als wij, een dubbel gevoel hebt bij het komende WK. Helaas is enige controverse bij sportevenementen van alle dag. Maar sport verbroedert, zelfs als het er op het veld en daarbuiten stevig aan toe kan gaan. Dus laten we hopen dat het ons allemaal een beetje dichter bij elkaar brengt.

Natuurlijk staan wij te juichen voor de Oranje Leeuwen van nu, maar we staan ook graag even stil bij de legendes van weleer.

Tot en met 18 december geven wij x% korting op alle voetbalcadeaus!

Gebruik de code: VOETBAL22

WK 1974 notitieboekje A5

WK 1974

Je zou het een prestatie op zich kunnen noemen, maar geen land heeft zo vaak in een WK finale gestaan, zonder ooit een keer te winnen, als Nederland.

Toch is het Nederland dat het WK van 1974 kleur gaf. Er wordt wel gezegd dat Nederland hier, met de memorabele introductie van het totaalvoetbal haar beste voetbal speelde. Helaas ging Duitsland er met de winst vandoor, maar nog steeds klinkt de naam van aanvoerder Cruijff over de hele wereld. Totaalvoetbal wordt tot op de dag van vandaag nog gespeeld. Als ode aan dit legendarische WK van 1974 hebben wij een leuke collectie cadeaus ingekocht met rugnummers van deelnemende landen aan het WK van 1974. Zoals bijvoorbeeld dit handige notitieboekje om de scores bij te houden.

Puzzel Abe Lenstra

Abe Lenstra puzzel

Met bijna 700 doelpunten uit 800 wedstrijden behoord Us Abe, zoals hij ook wel werd genoemd, toch wel één van de beste Nederlandse voetballers allertijden. Heerenveen, waar hij vandaan kwam werd in de jaren 50 zelfs Abeveen genoemd. Niet alleen het stadion van Heerenveen draagt zijn naam, er is zelfs een puzzel van deze sportheld.

Boekje met voetbal inspiratie, Het mooiste spelletje

Het mooiste spelletje

'Moed is een woord dat je boven je bed zou moeten hangen als je profvoetballer wilt worden... ' - Bill Shankly -

Niet alleen Cruijff had bijzondere uitspraken, zo zijn er nog veel meer voetballers met inspirerende wijsheden. Dit leuke boekje bundelde de mooiste uitspraken van voetballers van toen en nu. Leuk om te lezen tijdens de rust.

DIY bouwpakket tafelvoetbal

Nieuw in de collectie
DIY Bouwpakketen

Omdat je nooit te oud bent om te bouwen, knutselen en puzzelen vonden wij het tijd om onze collectie uit te breiden met een geweldige serie Do it yourself Bouwpakketten. OK, je moet er wel wat voor doen, maar dan heb je ook wat. Met deze bouwpakketten maak je, als je tenminste een klein beetje handig bent, in een handomdraai de meest fantastische creaties.

Uiteraard ontbreekt ook het thema voetbal niet. Dus wat dacht je van deze tafelvoetbal? Een miniformaatje, dus ideaal om samen op de bank te spelen of om mee te nemen. Let the match begin!

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.